VILA

VILAn tuotteet ovat suunniteltu naiselliselle ja vahvalle naiselle. Erityisen tunnettu VILA on upeista juhlamekoistaan ja näyttävät juhlamallistot ovatkin VILAn ydinosaamista. Merkin tuotteet ovat trendikkäitä, mutta samalla rentoja ja niissä näkyy vahvasti tanskalainen boheemi naisellisuus sekä skandinaavinen tyylikkyys. Istuvat leikkaukset ja kiinnostavat yksityiskohdat luovat VILAn tuotteille ominaisen tunnun. Tällä hetkellä VILA liikkeitä on maailmalla yli 200, lisäksi VILA‐tuotteita myydään yli 1000:ssa naistenvaateliikkeessä ympäri Eurooppaa, Suomessa VILA liikkeitä on 23.

VILAn filosofia perustuu muodin tulkintaan naisellisella otteella, yhdistäen naisellisuuden muotiin ja uusimpiin trendeihin. Jokainen tuote joka lähtee käsistämme on suunniteltu intohimolla ja ylpeydellä tavoitteena tehdä joku muu onnelliseksi käyttäessään kyseistä tuotetta. Panostamme laatuun kaikessa tekemisessämme, työskentelemme parhaiden mahdollisten materiaalien kanssa ja mietimme jokaiset pienetkin yksityiskohdat huolella. NAISELLISTA. SENSUELLIA. YKSINKERTAISEN TYYLIKÄSTÄ. 

www.vila.com

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR  1 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Voit ansaita pinssejä kaikista tehdyistä tuoteostoksista kaikissa myymälöissämme.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.