Agoda

Agodan PointsMAX

Varaa hotelliyöpyminen PointsMAXin kautta ja kerää jopa 10 000 pinssiä!

Agoda on osa Priceline.comia (Nasdaqissa PCLN) ja yksi maailman nopeimmin kasvavista verkkopohjaisista hotellialustoista. Agodasta löytyy yli 1 200 000 hotellia ja majoituspaikkaa yli 200 maassa, ja Agodan palveluita voi käyttää yli 40 eri kielellä.

Palkintoja voittanut Agoda.com-verkkosivusto on nopea ja helppokäyttöinen. Sivustolla hyödynnetään huipputeknologiaa, jonka avulla voidaan vahvistaa hotellihuoneiden saatavuus kaikissa sivustolle listatuissa sadoissa tuhansissa hotelleissa. Laajan majoitus- ja huonetyyppivalikoiman lisäksi Agodan miljoonat hotelliarviot ovat täysin aitoja, sillä niiden kirjoittajat ovat asiakkaita, jotka ovat varanneet yöpymisen Agodan kautta ja jo vierailleet hotellissa. Kaiken lisäksi ympärivuorokautinen ja monikielinen asiakaspalvelumme takaa, että apua on aina saatavilla, kun sitä todella tarvitset.

Varaa nyt osoitteessa www.agoda.com/pins

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 5-20 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Pinssejä ei voi ansaita erikoistarjouksista, alennustuotteista tai kolmansien osapuolten kautta tilatuista palveluista.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 30 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.