Kampaamokauppa.com

Kampaamokauppa.com Sinun kauneutesi tähden.

Kampaamokauppa tarjoaa ammattilaislaatuiset hiusten- ja kauneudenhoitotuotteet kuluttajaystävälliseen hintaan helposti ja vaivattomasti.

Meiltä ostaminen on helppoa, vaivatonta ja turvallista. Saat kaikki tuotemerkit sinulle sopivissa ostoerissä: saman katon alta sekä hiuskosmetiikkatuotteet, että todella paljon muuta!

Täysin uudistunut www.kampaamokauppa.com webkauppamme helpottaa sinun arkeasi. Saat tuotteesi aina todella edullisesti, helposti ja nopeasti riippumatta kellonajasta. Meillä sinua palvelevat kampaamoalan ammattilaiset. Yhteistyö kampaamoalan johtavien merkkien kanssa mahdollistaa sen, että meiltä saat aina ajan tasalla olevaa tuotetietoa ja apua.

Tule tutustumaan tuotteisiin Oulun myymäläämme osoitteessa Rautatienkatu 20, tai klikkaile itsesi kuluttajille suunnattuun verkkokauppaamme osoitteeseen www.kampaamokauppa.com

Tuotevalikoimaamme kuuluu mm.

  • hiuskosmetiikka
  • aidot hiukset
  • hiustenpidentämiseen liittyvät tuotteet,
  • meikit
  • laadukkaat RefectoCil kulmavärit
  • rakennekynnet
  • pientarvikkeet
  • koneet
  • sakset.

Sekä todella paljon muuta!

Nyt Pinssit talteen sekä verkkokaupassa että myymälässä. Muista vilauttaa korttia tiskillä ja mikäli et sellaista vielä omista, saat sen meiltä mukaan. Verkkokaupassa muista kirjoittaa PINS-kortin numero kassan lisätiedot osioon niin Pinssit tulevat talteen. PINS-kortin haltijoille tulossa mahtavia tarjouksia. Pysy kuulolla.

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 2 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Voit ansaita pinssejä kaikista tehdyistä tuoteostoksista myymälässämme sekä verkkokaupassamme.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 14 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.