Ideal-keittiöt

IDEAL helppo ja nopea keittiökauppa

Ideal on uusi palvelukokonaisuus, jossa yhdistyvät pitkä kokemus, asiantuntijuus sekä kyky löytää asiakkaan tarpeisiin sopivat laadukkaat keittiöratkaisut kilpailukykyisellä hinnalla. Tilattavissasi on uusi keittiö avaimet käteen periaatteella jolloin sinun tehtäväksesi jää uuden keittiön ihastelu tai voit hyödyntää keittiöremontissasi asiantuntijuuttamme niiltä osin kun se sinua parhaiten palvelee.

Meiltä saat myös kylpyhuonekalusteet, kaapistot, liukuovet sekä kodinkoneet. Voit valita juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan palvelukokonaisuuden, joko kalusteet täysin asennettuna tai näppärä asentaa kaapit itse. Saat myös kauttamme hankinnoillesi rahoituksen mitä voit hakea nettisivujemme kautta vaikka ennen ensimmäistä vierailua myymälässämme. 

Ideal-keittiöillä on Suomessa pitkä historia, sillä se on vuosien kehitystyön ansiosta syntynyt oma tuotemerkki. Ideal-keittiöille on muodostunut tietotaitoa ja osaamista yhteensä useiden vuosikymmenien edestä. Tästä syystä palvelumme on ensiluokkaista. 

Mielestämme jokainen keittiön omistaja ja käyttäjä on yksilöllinen, minkä vuoksi emme tarjoa valmiita pakettiratkaisuja vaan räätälöimme ratkaisut ja yksityiskohdat aina käyttäjän omien tarpeiden pohjalta. Sama ajatusmallimme koskee myös kodin säilytyskalusteita sekä kylpyhuoneen kalusteita. 

Osaavat suunnittelijamme ovat asiakkaidemme käytettävissä, aina paikan päällä suoritettavista mittauspalveluista lähtien. Keittiökalusteiden tulee kestää aikaa ja kulutusta ja niinpä tarjoammekin Ideal-keittiöille poikkeuksellisen pitkän ja laajan 25 vuoden toimivuustakuun. 

Onnistunut keittiöremontti edellyttää aina perinpohjaisesti ja huolellisesti tehtyä suunnittelutyötä, jossa kaikki lopputulokseen vaikuttavat tekijät ovat osattu huomioida. Meidän suunnittelijamme ovat alansa huippuja ja erittäin sitoutuneita tekemäänsä työhön. Me takaamme parhaan laadun ja vastaamme täysin työmme jäljestä.

Näitkö idean sisustuslehdessä ja haluat selvittää, onnistuisiko se myös sinun keittiöösi? Ota yhteyttä ja kysy suunnittelijaltamme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne. Myymälöitä meillä on ympäri Suomen.

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä eurosta 1 pinssi

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 1 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.