Aller lehdet

Seiska - Parasta viihdettä joka torstai!
Seiska paljastaa viikon kuumimmat puheenaiheet ja tiedät ensimmäisenä mitä tapahtuu ja kenelle. Lisäksi lehdessä on monipuolinen TV-lehti filmioppaineen.

Katso on TV-lehtien ykkönen!
Katso esittelee joka viikko kiinnostavimmat sarjat, yli 70 kanavan ohjelmatiedot, parhaimmat elokuvat, juonipaljastukset ja tähtien kuulumiset. 

Koti ja keittiö - Kodin sisustajalle!
Inspiroiva sisustuslehti esittelee kauneimmat suomalaiset kodit ja ajankohtaiset sisustusideat. Jokaisessa lehdessä on myös herkullisia ruokareseptejä. 

Oma Aika - Aktiiviselle aikuiselle, kun tiedät mitä tahdot! Oma Aika on aktiivisen aikuisen laadukas yleisaikakauslehti. Joka kuukausi vähintään 100 sivua tietoa ja tunnetta elämän eri alueilta. Lue puhuttelevia henkilöhaastatteluja, hyötytietoa terveydestä ja taloudesta, elämyksellisiä matkajuttuja ja koskettavia elämäntarinoita.

Elle – Tyylitaiturille!
Elle esittelee trendikkäimmät pukeutumisvinkit, parhaat kosmetiikkasuositukset. Lehdessä on runsaasti kiinnostavia lukujuttuja. 

Fit – Liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle!
Fit antaa parhaat treeni- ja ravinto-ohjeet. Voit paremmin ja näytät hyvältä!

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä eurosta 1 pinssi

Säännöt ja ehdot

Voit ansaita pinssejä kaikista uusista verkokkaupassamme tehdyistä lehtitilauksista.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivää kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.