RAVINTOLA LUMI

Shampanjaa & vaahtokarkkeja, Suomen pohjoisin Shampanjabaari löytyy Ravintola Lumesta. Valikoimassamme on peräti kuutta eri shampanjaa ja kaikkia niitä myymme myös laseittain, olit sitten liikkeellä yksin tai isomman seurueen kanssa.

Meillä voit nauttia aidosta jo legendaksi tulleesta takkatulesta sekä ravintolamme ainutlaatuisesta miljööstä sopivan lasillisen lomassa.  Ja kun hetki on sopiva onkin aika siirtyä seurueellesi varattuun pöytään jatkamaan iltaa ruokailun merkeissä.

Nauttimaan keittiömme valmistamia ainutlaatuisia kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja ja jatkaa iltaa rennossa tunnelmassa.

Tervetuloa tutustumaan uusiin ihmisiin kansainväliseen ravintolaamme, koska koskaan ei voi tietää kuka naapuripöydässä istuu.

Ravintolamme kuukausittaisen aukioloajan ja päivitetyn menu-listamme löydät nettisivuiltamme.

www.ravintolalumi.fi

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR: 2 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Ostokset jotka maksetaan käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla kerryttävät asiakkaalle pinssejä.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.