Hotel Golden Dome

Hotel Golden Dome on vuonna 2016 avattu kansainvälinen hotelli rauhallisella paikalla Iisalmen sydämessä. Tarjoamme laadukkaat puitteet niin liike- kuin myös vapaa-ajanmatkailijoille. Hotellimme omaleimaisessa arkkitehtuurissa ja sisustuksessa nykyaika kohtaa bysanttilaisen perinteen. Yksilöllisenä boutique-hotellina tarjoamme ketjuhotelleista poiketen jokaiselle vieraallemme individuaalisen ja unohtumattoman elämyksen. 
 
Hotel Golden Dome tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille kokouksille, 
seminaareille ja koulutustilaisuuksille. Myyntipalvelumme suunnittelee ja 
toteuttaa tilaisuudet aina mittatilaustyönä huomioiden vieraidemme 
erikoistoiveet. Kestävien päätösten lähde – Hotel Golden Dome! 
Hotel Golden Dome:n hienostuneessa tilausravintolassa perhejuhlat, häät, muistotilaisuudet sekä kokousruokailut järjestetään aina ammattitaidolla ja arvokkuudella. Keittiömme valmistaa tarjottavat ateriakokonaisuudet aina käsityönä käyttäen vain parhaimpia saatavilla olevia raaka-aineita ja huomioiden asiakkaiden erikoistoiveet. 
 
Brasserie Golden Dome on vieraidemme kohtauspaikka, jossa vietetään laatuaikaa rennossa tunnelmassa. Brasserie Golden Dome:ssa nautit virvoittavista juomista ja koktaileista sekä aina tuoreesta ja aromaattisesta kahvista. Pientä purtavaa voi tilata kausittain vaihtuvasta MiniBistro-menyystämme, josta löytyvät niin paikalliset kuin myös kansainvälisetkin kestosuosikit. Tervetuloa makumatkalle! 

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä eurosta 2 pinssiä 

Säännöt ja ehdot

Kaikista ostoksista myönnetään pinssejä.

Pinssien hyvittäminen & pinssien pyytäminen jälkikäteen

Pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluttua ostoksesta.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinsseistä puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos unohdit näyttää PINS-korttiasi, kun teit ostoksia, voit pyytää puuttuvia pinssejä jälkikäteen ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Voidaksesi pyytää pinssejä jälkikäteen, sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä, sekä esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta.

Voit pyytää tältä kumppanilta pinssejä 6 kuukautta ostosten jälkeen.