Aspirus Oy

Aspirus on alati uusiutuva elämäntalo, johon jokainen on tervetullut omana itsenään iästä ja aatemaailmasta riippumatta. Hyvinvointia, hoitoja, tapahtumia, taidetta, taidenäyttelyitä ja tilavuokrausta. Luontaishoitoja ja täydentäviä hoitoja koululääketieteen rinnalle sekä luovaa toimintaa mm. työhyvinvoinnin tueksi ja virkistykseksi.

Tarjoamme aidon välittämisen ja inspiraation hetkiä: elämyksiä kaikille aisteille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi.Aspiruksen sisin, syvin olemus on inspiraatio. Kun elää inspiroituneessa tilassa, toteuttaen niitä asioita mitkä saavat sydämen laulamaan iloa, arkisetkin asiat soljuvat kuin itsestään ja elämä on kevyempää askeltaa.

Me Aspiruksessa olemme kanssakulkijoina sinun polullasi siihen mitä tavoittelet.

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä eurosta 2 pinssiä 

Säännöt ja ehdot

Kaikista ostoksista myönnetään pinssejä.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.