Brasserie Le Havre

Le Havre tarjoaa brasserie-keittiötä keskellä Helsinkiä. Rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista.

Toivomme, että ripaus ranskalaisuutta tuo sinun ja ruokaseurasi tunnelmaan samaa mutkatonta nautinnollisuutta ja kepeää, iloista yhdessäolon taikaa, josta brasserie-ravintolat tunnetaan niiden synnyinmaassa.

Pitkät perinteet ovat pohja, jolta ponnistamme ja haaste, johon haluamme vastata. Alkuperäinen Hotelli Seurahuone vietti avajaisiaan joulukuun 8. päivänä 1833 Carl Ludvig Engelin suunnittelemassa rakennuksessa Helsingin Kauppatorin varrella ja nousi välittömästi yhdeksi Suomen legendaarisimmista ruokailu-, majoitus- ja juhlapaikoista. Nykyisiin tiloihinsa Kalevan palatsiin se muutti vuonna 1913. 

Keittiön maine kiiri ja Seurahuoneen ravintolassa viihtyivät sekä riehakkaat taiteilijaseurueet että maan asioita pohtivat poliitikot ja vaativa yritysmaailman väki. Silloin, kuten nykyäänkin, tässä ravintolassa voi kohdata kaikki kulinaarisen nautinnon olennaiset elementit: ruoka, seura ja tunnelma parhaimmillaan!

www.hotelliseurahuone.fi

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 2 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Ostokset jotka maksetaan käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla kerryttävät asiakkaalle pinssejä.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.