Europa City Vilnius

4 tähden hotelli Europa Royale Kaunas sijaitsee kaupungin keskustassa. Erittäin kuuluisa Laisvės Avenue on lähellä hotellia ja se on erittäin suosittu paikallisten asukkaiden ja kaupungin vieraiden joukossa. Hotelli sijaitsee lähellä vanhaakaupunkia, musiikkiteatteria, draamateatteria, taidegallerioita.

4 tähden hotelli Europa Royale Kaunas voi tarjota sinulle 8 konferenssitilaa ja 91 huonetta: 66 standard-huonetta, 19 bisnesluokan huonetta, 6 junior-sviittiä, yksityinen SPA (sauna, höyrysauna ja poreallas). Europa Royale Kaunasin vieraita kutsutaan maistamaan eurooppalaisen keittiön ruokia moderniin ravintolaamme ja viihtyisään baariimme, jossa on mukava terassi sisäpihalla. Hotellimme keittiön kokit ovat innostuneita terveellisistä ja "elävistä" ruokaperinteistä.

Europa Royale Kaunas -hotelli on osa Europa Group -ryhmää. Europa Group Hotellit tunnetaan markkinoiden varatuimpina ja menestyvimmin toimivina hotelleina.

Lisätietoja ja varaukset: www.groupeuropa.com

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 3 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Pinssejä ei voi ansaita erikoistarjouksista, alennustuotteista tai kolmansien osapuolten kautta tilatuista palveluista.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.