Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on Suomen suurin verkkokauppa yli 50 000 tuotteen valikoimalla, joka kattaa kulutuselektroniikan lisäksi leluja, kodinkoneita, makeisia, pihatarvikkeita ja paljon muuta. Verkkokauppa.comista näet aina tuotteiden hinnat, tarkat saatavuustiedot sekä voit lukea asiakkaittemme tuotearvosteluita. Olemme todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.

Helsingin Jätkäsaaressa Länsiterminaalia vastapäätä sijaitsee Verkkokauppa.comin 35 000 m2 megamyymälä. Se on Helsingin paras paikka ostaa elektroniikkaa, tietokoneita, digikameroita, kännyköitä, pelejä ja televisioita. Myymälän lisäksi paikalla sijaitsee Suomen suurin näköalatasanne aidolla MiG-21BIS hävittäjällä, ravintoloita, ilmainen WLAN, asiamiesposti, kahvila ja ilmainen pysäköintihalli, jossa sähköautonlatauspaikat. Aina avoinna olevasta 24 h kioskista voi tehdä ostoksia ja noutaa tilauksia ympäri vuorokauden. Raitiovaunulinjat 6T, 8 ja 9 tuovat paikanpäälle ja Ruoholahden metroasemalta kävelymatkaa on 1 km.

Verkkokauppa.comin myymälät sijaitsevat Helsingin lisäksi myös Tampereella Veska Retail Parkissa ja Oulussa Kaakkurinkulman kauppakeskuksessa. 

Lue lisää:  www.verkkokauppa.com

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä 9 EUR 1 pinssi

Säännöt ja ehdot

Ansaitset Pinssejä kaikista tekemistäsi ostoksista Verkkokauppa.com myymälässä tai nettikaupassa, myös yritykselle tehdyistä hankinnoista. Lue PINS-hintaturvavakuutuksen ehdot täältä

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Verkkokauppa.comin ostoksista saadut pinssit näkyvät PINS-tililläsi 7 päivän kuluessa.
 
Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.
 
Mikäli unohdit näyttää PINS-korttisi ostosten yhteydessä Verkkokauppa.comissa, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Esitä kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen, sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.
 
Voit anoa pinssejä jälkikäteen Verkkokauppa.comista tehdyistä ostoksista 6 kuukauden ajan.
Tuotepalautustapauksissa pinssit vähennetään automaattisesti ostotapahtumassa käytetyltä PINS-korttinumerolta.