Gallery Park Hotel Riiassa

Gallery Park Hotel on ensimmäinen 5 tähden Superior-hotelli Latviassa ja Châteaux & Hôtels Collectionin ylpeä jäsen. Aivan Riian keskustassa historiallisessa, vuodelta 1875 peräisin olevassa rakennuksessa sijaitsevan hotellin jokaisesta huoneesta on upea näkymä. Tilavat hotellihuoneet ovat kaikki ilmastoituja, koristeltu huolella valituilla antiikkisilla ja nykyaikaisilla huonekaluilla. Niissä on tilava kylpyhuone lattialämmityksellä ja ylellisiä mukavuuksia, kuten Bulgarin ja Thalgon hygieniatuotteita, Fretten vuodevaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit. Hotelli tarjoaa turvallisen maanalaisen pysäköintialueen ja lentokenttäkuljetuksen omilla S-luokan ja Vianon Mercedes Benzeillään.

Hotellin ravintola Renomme on nimetty yhdeksi Euroopan Top 5 -ravintoloista. Se tarjoaa modernin otannan ranskalaista ja latvialaista perinteistä ruokaa, taidokkaasti valmistettu paikallisista raaka-aineista. Lisäksi on hieno kokoelma viinejä Gallery Vinotekasta. Kesäisin vieraat voivat nauttia myös Gallery Verandasta hotellin yksityisessä puutarhassa.

Hotellissa sijaitseva Gallery SPA tarjoaa sinulle tauon nopeatempoisesta maailmasta ja voit nauttia erilaisista ammattitaitoisista hoidoista ylellisillä ranskalaisilla Caritan ja Thalgon kauneudenhoitotuotteilla. Ja jos kaipaat aktiivisempaa rentoutumista, SPAsta löydät uima-altaan ja vesiputouksen, saunan ja Technogym-laittein varustetun kuntosalin.

www.galleryparkhotel.com

Kerää pinssejä

Ansaitaksesi pinssejä sinun tarvitsee vain esittää PINS-korttisi kirjautuessasi hotelliin.

Jokaisesta ravintolassa ja kylpylässä käytetystä 1 EUR 7 pinssiä
Yöpyminen Superior- tai De Luxe -huoneessa 500 pinssiä
Yöpyminen Gallery De Luxe- tai Gallery-sviitissä 1000 pinssiä
Yöpyminen Royal- tai Imperial-sviitissä 1500 pinssiä

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 2 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 3 kuukautta.