Matkahuolto

Matkahuolto on valtakunnallinen bussiliikenteen palveluyritys. 

Matkahuollosta saat koko maan kaukobussien aikataulu-, reitti- ja pysäkkitiedot sekä kerta-, sarja- ja kausiliput busseihin. 

Matkahuolto kuljettaa niin pienet kuin suuretkin paketit edullisesti, nopeasti ja turvallisesti kaikkialle Suomeen. Paketit voi lähettää ja noutaa kautta maan 1200 Pakettipisteestä, mm. Matkahuolloista, Siwoista ja Valintataloista. 

www.matkahuolto.fi

Aikataulut, hinnat, lippu- ja paikkavaraukset numerosta 0200 4000 (1,99 €/min + pvm)

Pakettipalveluiden valtakunnallinen palvelunumero 0800 132 582 (numero on ilmainen).

Kerää pinssejä

Pinssejä saa kaikista Matkahuollon verkkosivujen kautta ostetuista bussilipuista, mukaan lukien tarjousliput, ja paketin kuljetuksista.

Jokaisesta käytetystä EUR 1 pinssi

Säännöt ja ehdot

Pinssejä saa kaikista Matkahuollon verkkosivujen kautta ostetuista bussilipuista, myös tarjouslipuista.

Pinssejä ei toistaiseksi saa Matkahuollon toimipaikoista ostetuista bussilipuista,  pakettipalveluista ja kahvila-kioskipalveluista.  

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Pinssejä saa kaikista Matkahuollon verkkosivujen kautta ostetuista bussilipuista, mukaan lukien tarjousliput, ja paketin kuljetuksista.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.