RTV

RTV tarjoaa asiakkailleen Palvelua, Osaamista ja Valikoimaa

RTV-Yhtymä on maan johtava väri- ja pintamateriaalien erikoisliike. Laajat valikoimat sekä tuotteiden nopea ja varma saatavuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Valikoimistamme löytyy valtavat määrät maaleja, tapetteja, keraamisia laattoja ja lattianpäällysteitä – eli kaikki kodin pinnat erilaisiin sisustustyyleihin. Lisäksi valikoimistamme löytyy kylpyhuone- ja keittiökalusteet sekä tietenkin kiinnitys- ja pienrautatuotteet. Asiakaslähtöinen palvelu ja neuvonta ovat RTV:ssä erittäin keskeisessä roolissa.  Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakasta löytämään juuri hänen sisustusprojektiinsa parhaiten sopivat tuotteet.

Toimimme 27 eri paikkakunnalla, minkä lisäksi harjoitamme valtakunnallista tukkukauppaa. Liikevaihtomme on noin 140 milj. euroa ja palveluksessamme on n. 600 työntekijää. RTV-Yhtymä on vuonna 1951 perustettu suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Riihimäellä.

Lue lisää: www.rtv.fi

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 1 pinssi

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.