Pohjantähti

Pohjantähti on 120-vuotias suomalainen vakuutusyhtiö. Saat meiltä omien mittojesi mukaista vakuutusturvaa sekä asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme vakuutukset niin kotisi, perheesi kuin yrityksesi turvaksi.

Pohjantähdessä saat aina oman yhteyshenkilön, jonka kanssa vakuutusten suunnittelu ja päivittäminen on helppoa ja vaivatonta. Hoida vakuutukset kuntoon verkossa, konttorilla tai vaikka kotonasi – sinä valitset.

Ota yhteyttä meihin, laitetaan yhdessä vakuutusasiat kuntoon!

Lue lisää: www.pohjantahti.fi

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 2 pinssiä

Säännöt ja ehdot

PINS-etuohjelman jäsenenä kerrytät pinssejä Pohjantähden vakuutuksista! Pinssit kertyvät kaikista Pohjantähtiturva kodille -vakuutusmaksuistasi eli omaisuusvakuutuksista, toiminnan vakuutuksista sekä kotivakuutukseen sisältyvistä perheesi henkilöturvista. Ajoneuvovakuutuksista ei kerry pinssejä.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Pinssien kertyminen alkaa siitä päivästä, kun ilmoitat PINS-korttisi numeron Pohjantähdelle. Pinssit hyvitetään tilillesi 1,5 kuukauden kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.