Domina Prestige Hotel

Pietarin keskustassa sijaitseva 5 tähden Domina Prestige Hotel tarjoaa sinulle eurooppalaista, laadukasta palvelua, italialaista vieraanvaraisuutta ja pietarilaista rakkautta taiteeseen. Nauti uusista kokemuksista ja positiivisista tunteista yhdessä Venäjän parhaista hotelleista.       

Lue lisää ja varaa huone osoitteesta www.dominarussia.com.

Kerää pinssejä 

Jokaisesta majoituksesta 500 pinssiä

Säännöt ja ehdot

pinssejä voi ansaita vain varauksista, jotka on tehty suoraan hotelliin kotisivun kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Jos kaksi tai useampi PINS-jäsen käyttää samaa hotellipalvelua samanaikaisesti, vain yksi saa pinssejä. 

"Hyväksytty hotellimajoitus" tarkoittaa jäsenen yhden tai useamman peräkkäisen yön majoitusta Domina Prestige Hotellissa, huolimatta siitä, kuinka monta kertaa jäsen kirjautuu sisään tai ulos hotellista oleskelunsa aikana.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.