Apavi 40+

Jalkineita kokoa 40 ja siitä ylöspäin – jos sinulla on vaikeuksia löytää sopivaa kokoa tavallisista myymälöistä, Apavi 40+ (jalkinekoot 40+) on juuri sinua varten. Valikoimassa on sekä latvialaisia että muunmaalaisia merkkejä naisille kokoa 40–47 ja miehille kokoa 46–53 ja lisäksi laaja valikoima tarvikkeita ja sukkia. Apavi 40+:sta saatavia kenkämerkkejä ovat mm. Josef Seibel, Rieker, Remonte, Softwaves, Moda fi Fausto, Jomos, Manz, Gennia, Gabor, Jonny’s, DB Shoes, Bella B, Erika Rocchi, Geo Reino, Lloyd, STORM, ZOO ja Aaltonen. Joitakin näistä merkeistä ei ole saatavilla missään muualla Latviassa.

Pinssejä voi kerätä sekä myymälässä että verkkokaupassa tehdyistä ostoksista. Kirjoita PINS-numerosi ostotapahtuman loppuun. 

Lue lisää osoitteessa largesizeshoes.eu

Kerää pinssejä 

Jokaisesta käytetystä EUR 5 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Pinssejä ei voi ansaita erikoistarjouksista, alennustuotteista tai kolmansien osapuolten kautta tilatuista palveluista.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.