Ideal-keittiöt

IDEAL – en enkel och snabb köksbutik

Ideal är ett nytt servicekoncept som kombinerar gedigen erfarenhet, expertis samt förmågan att till ett konkurrenskraftigt pris hitta högklassiga kökslösningar som passar kundens behov. Du kan beställa ett nytt nyckelfärdigt kök, då det enda du behöver är att beundra det nya köket, eller så kan du utnyttja vår expertis vid köksrenoveringen i den omfattning som passar dig bäst.

Hos oss kan du också köpa badrumsmöbler, skåp, skjutdörrar och hushållsmaskiner. Du kan välja den servicehelhet som passar just dina behov, antingen så att alla möbler installeras, eller är man händig kan man installera dem själv. Genom oss får du också finansiering för dina inköp. Du kan ansöka om finansiering redan före ditt första besök i vår butik. 

Ideal-köken har en lång historia i Finland, eftersom det är ett eget varumärke som uppstått tack vare ett utvecklingsarbete som pågått under många år. Ideal-köken har samlat in kunskap och kompetens för flera årtionden. Därför är vår service förstklassig. 

Vi anser att alla som äger och använder ett kök är individuella, och därför erbjuder vi inte färdiga paketlösningar utan skräddarsyr alltid lösningar och detaljer efter användarens egna behov. Samma tänkesätt gäller även förvaringsmöbler i hemmet samt badrumsmöbler. 

Våra kompetenta designer är tillgängliga för våra kunder, allt från mätningstjänster som görs på plats. Köksmöbler ska tåla både tidens tand och slitage, och därför erbjuder vi en exceptionellt lång och omfattande funktionsgaranti för Ideal-köken. 

En lyckad köksrenovering förutsätter alltid djupgående och noggrant planeringsarbete, där man beaktar alla faktorer som påverkar slutresultatet. Våra designer är de bästa inom branschen och mycket engagerade i sitt arbete. Vi garanterar den bästa kvaliteten och tar fullt ansvar för vårt arbete.

Såg du en idé i en inredningstidning och vill ta reda på om man kan genomföra det i ditt kök? Kontakta och fråga vår designer. Vi svarar gärna på alla era frågor. Vi har butiker runt om i Finland.

Samla PINS

För varje spenderad EUR 1 PINS

Kreditering av PINS & Begära i efterhand

Efter transaktionen med den här samarbetspartnern kommer dina PINS att krediteras till ditt konto inom: 1 dagar

Om du märker att några av dina insamlade PINS saknas, vänligen kontakta PINS Kundtjänst.

Om du gjort en transaktion med denna samarbetspartner och du glömt att visa ditt PINS-kort, kan du begära dina PINS i efterhand genom att kontakta vår Kundtjänst. Du behöver skicka med en kopia av ditt kvitto, din reservation, eller din faktura för att verifiera din transaktion. För att kunna begära i efterhand så måste du vara en PINS medlem vid datumet för transaktionen.

Tiden efter transaktionen som du kan begära dina PINS i efterhand hos denna samarbetspartner: 6 månader