RTV

RTV erbjuder sina kunder service, expertrådgivning och olika tjänster

RTV-gruppen är landets ledande färg- och ytbehandlingsspecialist. Det breda utbudet av tjänster, samt snabb och tillförlitlig tillgång på produkter, är av största vikt för oss. I vårt sortiment ingår ett stort antal färger, tapeter, kakel och klinkers – till alla inomhusytor i hemmet. Dessutom har vi badrums- och kökslösningar, samt erbjuder installation och hårdvaruprodukter. Vår kundinriktade service och vår expertis är viktiga för RTV. Vår skickliga och professionella personal kan hjälpa kunderna att hitta de perfekta produkterna för sina specifika projekt. 

Vi är verksamma i 27 länder, samt som grossister på nationell nivå. Vår omsättning är omkring 140 miljoner Euro och vi sysselsätter omkring 600 människor. RTV-gruppen är ett finskt familjeföretag som startade 1951 och har sitt huvudkontor i Riihimäki.

Hemsida: www.rtv.fi

Samla PINS

För varje spenderad EUR 1 PINS

Kreditering av PINS & Begära i efterhand

Efter transaktionen med den här samarbetspartnern kommer dina PINS att krediteras till ditt konto inom: 7 dagar

Om du märker att några av dina insamlade PINS saknas, vänligen kontakta PINS Kundtjänst.

Om du gjort en transaktion med denna samarbetspartner och du glömt att visa ditt PINS-kort, kan du begära dina PINS i efterhand genom att kontakta vår Kundtjänst. Du behöver skicka med en kopia av ditt kvitto, din reservation, eller din faktura för att verifiera din transaktion. För att kunna begära i efterhand så måste du vara en PINS medlem vid datumet för transaktionen.

Tiden efter transaktionen som du kan begära dina PINS i efterhand hos denna samarbetspartner: 6 månader