The Economist

The Economist sätter en egen standard. Som resande i världsklass vet du hur viktigt det är med insikter om den aktuella miljön, oavsett var du landar.

Varje vecka täcker tidningen in allt från Europeiska nyheter till världsnyheter, politik, affärer och ekonomi, vetenskap, teknik och konst.

Den finns tillgänglig som paket med endast tryckt version, endast digital version eller med både tryckt och digital version. Därför har du alltid möjlighet att njuta av The Economist stimulerande debatter, intelligenta insikter och äkta kvalitet på det sätt som du önskar, oavsett om du är hemma eller på resa. Nu inkluderar det digitala abonnemanget även The Economist Espresso, vår dagliga app för smarta telefoner.

Gå bortom rubrikerna för att uppfatta den större globala bilden. Prenumerera på

The Economist idag och samla upp till 4100 PINS.

Samla PINS

Kontinentala Europa, Storbritannien, Mellanöstern (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten), Övriga Mellanöstern och afrikanska länder, Sydafrika, Förenta staterna och USA:s territorier, Kanada, Central och Sydamerika, Asiatiska Stillahavsregionen och Indien:

Tryck + Digital (Ett år) 4100 PINS
Endast tryck (Ett år) 3000 PINS
Endast digital only (Ett år) 3000 PINS

Regler och villkor

  • Erbjudandet tillgängligt endast för PINS medlemmar
  • PINS krediteras till ditt konto inom 4 (fyra) veckor
  • Erbjudandet är inte återbetalningsbart

För att kvalificera dig för PINS i det här erbjudandet, måste du prenumerera i minst ett år. Prenumerationen kan inte betalas tillbaka, utom om du är EU-medborgare, då du har rätt att avsluta prenumerationen inom 14 dagar och få pengarna tillbaka för det du betalat minus den del av prenumerationen som redan skickats ut till dig (för tryckt material) eller publicerats (för digitalt material) innan du avslutade prenumerationen.

Kreditering av PINS & Begära i efterhand

Efter transaktionen med den här samarbetspartnern kommer dina PINS att krediteras till ditt konto inom: 4 veckor

Om du märker att några av dina insamlade PINS saknas, vänligen kontakta PINS Kundtjänst.

Om du gjort en transaktion med denna samarbetspartner och du glömt att visa ditt PINS-kort, kan du begära dina PINS i efterhand genom att kontakta vår Kundtjänst. Du behöver skicka med en kopia av ditt kvitto, din reservation, eller din faktura för att verifiera din transaktion. För att kunna begära i efterhand så måste du vara en PINS medlem vid datumet för transaktionen.

Tiden efter transaktionen som du kan begära dina PINS i efterhand hos denna samarbetspartner: 6 månader