Kuinka se toimii?

Pins

PINS on 300 kumppanin ja 400 verkkokaupan yhteinen etuohjelma. Voit kerätä pinssejä jokapäiväisistä ostoksista ja käyttää niitä palkintoihin kuten lentoihin, konserttilippuihin ja ostoksiin PINS-kaupassa.

;

Miten saan

Pins logo-kortin?

 

Tilaa PINS-kortti netistä tai hae se kumppanimme myymälästä. Kun olet liittynyt PINS-jäseneksi, voi hakea PINS MasterCard –maksukorttia. Sillä keräät 7,5 pinssiä jokaisesta 10 euron ostoksesta.

Kerää pins logo

Kerää pinssejä yli 700 paikalliselta, kansainväliseltä ja verkossa toimivalta kumppanilta. PINS-etuohjelmassa on yhteensä yli 30 000 ostopaikkaa. Arjen pienillä ostoksilla pääset lähemmäs unelmiasi, ostos kerrallaan.

Näe kaikki kumppanit

Kansainväliset

Global logos

Paikalliset

Local logos

Verkossa toimivat

Online logos

Kansainväliset

Paikalliset

Verkossa toimivat

KäytäPins logo

Käytä pinssejä lentolippuihin, lahjakortteihin, lahjoituksiin, musiikkilatauksiin ja moniin muihin palkintoihin. PINS-kaupasta löydät yli 3000 upeaa palkintoa. Käytä pinssejä ruokaostoksiin tilaamalla Siwan ja Valintatalon lahjakortti PINS Palkinnot -sivulta tai soittamalla PINS-asiakaspalveluun.

 

Perhe &

   Ystävät -tili

Voit liittyä tai luoda itsellesi Perhe & Ystävät –tilin PINS-profiilisivullasi. Lisää jopa 8 jäsentä ja kerää pinssejä unelmapalkintoon yhdessä.

Friends & Family

 

Pins logo
 on
   mobile

Pysy ajan tasalla pinsseistäsi

Pivo –älylompakon avulla. Pivosta löydät myös PINS-etukupongit ja suosikkikauppojesi tiedot. Pivo pitää tärkeät pankkitietosi ja maksukorttisi aina tallessa ja aina mukanasi. Sovelluksen avulla olet ajan tasalla tilitapahtumistasi, näet menneet ja ennakoit tulevaa. Pivossa näet tiliesi saldot ilman tunnusluku-taulukon kanssa sähläämistä ja tiedät koko ajan mihin sinulla on varaa.

Pivo on ladattavissa kaikille yleisimmille älypuhelimille.

Pivo Pivo