Hotel Kokkola

Hotel Kokkola on viihtyisä, tunnelmallinen ja tasokas kaupunkihotelli aivan Kokkolan keskustassa. Hotellin läheisyydessä sijaitsevat monipuolinen ostoskeskus Chydenia, viehättävä Vanhan Kaupungin alue Neristan sekä muut Kokkolan mielenkiintoiset kulttuurikohteet. Kilometrin säteellä sijaitsevat myös Kokkolan kaupunginteatteri, Snellman-sali, Urheilutalo, Hollihaan palloiluhalli sekä jäähalli.

Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta sekä kameravalvottua parkkitilaa kellarikerroksessa. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, majoittuville ryhmille saatavilla myös buffetruokailuja (ennakkotilauksesta). Kaikki tilamme ovat savuttomia ja jäähdyttävän yhteisilmastoinnin piirissä. Hotellin tiloissa ei toimi laisinkaan viihderavintoloita, joten voimme tarjota rauhallista majoitusta kaikkina viikonpäivinä. Huonevalikoimistamme löytyy niin työmatkustajalle kuin perheille kohdistettuja vaihtoehtoja, uusimpina Business Work ja Business Sport -huoneet.

Tutustu Hotel Kokkolaan

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä eurosta 2 pinssiä

Säännöt ja ehdot

  • Pinssejä saat Hotel Kokkolan omien varauskanavien kautta tehdyistä varauksista ja tuotteista, jotka maksat paikan päällä käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Pinssejä ei voi ansaita erikoistarjouksista, ryhmävarauksista, yli -15 % sopimushinnoista tai kolmansien osapuolten kautta tilatuista palveluista.
  • Pakettitarjouksissa pinssien ansainta tapahtuu vain hotellin omien palveluiden osalta, ei tapahtumalipuista yms. muiden palveluntarjoajien osuuksista paketin hinnasta. PINS-etua ei voida yhdistää muihin etuohjelmiin.
  • Varaukset sähköpostitse info@hotelkokkola.fi, puhelimitse +358 (0)6 8241 000 tai hotellin verkkosivuilta löytyvän varausmoottorin kautta www.hotelkokkola.fi

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.