Cumulus City & Resort -hotellit

Suomalainen Cumulus City -hotelliketju tarjoaa hyvät unet 20 kaupungin keskustassa. Uudistuvat ja viihtyisät Cumulus City -hotellit toivottavat sinut tervetulleeksi 40 vuoden kokemuksella. Hotellien sijainti kaupungin keskustassa, hyvät liikenneyhteydet ja palvelujen läheisyys tuovat sujuvuutta työ-, vapaa-ajan- ja ryhmämatkalle. Majoittuessasi Cumulus City -hotellissa nautit aina runsaasta buffet-aamiaisesta, saunan löylyistä sekä hyvistä unista makusi mukaisella tyynyllä.

Luonnonläheiset Cumulus Resort -hotellit ovat monipuolisia kokous- ja lomakohteita, jotka tarjoavat kohdennettuja palvelukokonaisuuksia ja oheisohjelmia perheille, pariskunnille, seurueille ja kokousasiakkaille. Cumulus Resort -kylpylähotelleissa on tarjolla hemmottelua ja nautintoja. Rentouttavat hemmotteluhoidot, porealtaat sekä saunat varmistavat hyvän olon elämykset. Monipuoliset allasosastot, vauhdikkaat liukumäet sekä viihtyisät ravintolat palvelevat saman katon alla.

Lue lisää: www.cumulus.fi

Kerää pinssejä

Jokaisesta käytetystä EUR 2 pinssiä

Säännöt ja ehdot

Ainoastaan  Restel Hotel Groupin omien varauskanavien kautta tehdyistä varauksista ja hinnoista, jotka maksetaan käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla, saa pinssejä. Varaa hotelliyö cumulus.fi, Restelin varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min) tai suoraan hotellista.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.