The Economist

The Economist asettaa riman korkealle. Maailmanmatkaajana tiedät, kuinka tärkeää on ymmärtää ympäristöään, laskeutui sitä mihin tahansa.

The Economist kertoo joka viikko Euroopan ja maailman uutiset: tarjolla on politiikkaa, taloutta ja rahoitusta, tiedettä, teknologiaa ja taidetta.

Julkaisu on saatavilla paperiversiona, sähköisenä tai molempien yhdistelmänä. Voit siis nauttia The Economistin keskustelua herättävistä aiheista, älykkäistä oivalluksista ja taatusta laadusta missä tahansa haluatkin, kotona tai maailmalla. Sähköisiin tilauksiin sisältyy nyt myös The Economist Espresso, joka on päivittäissovellus älypuhelimille.

Kurkista otsikoiden taakse ja muodosta oma näkemyksesi maailmasta. Tilaa The Economist nyt ja voit saada jopa 4100  pinssiä.

Kerää pinssejä

Manner-Eurooppa, Iso-Britannia, Lähi-itä (Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabia, Arabiemiirikunnat), muut Lähi-idän ja Afrikan maat, Etelä-Afrikka, Yhdysvallat ja Yhdysvaltain alueet, Kanada, Keski- ja Etelä-Amerikka, Tyynenmeren Aasia ja Intia:

Painettu + digitaalinen Yksi vuosi 4100 pinssiä
Vain painettu Yksi vuosi 3000 pinssiä
Vain digitaalinen Yksi vuosi 3000 pinssiä

Säännöt ja ehdot

  • Tarjous voimassa vain PINS-jäsenille
  • PINSsit hyvitetään tilillesi 4 (neljässä) viikossa
  • Tarjousta ei palauteta

Voidaksesi saada pinssejä tästä tarjouksesta, sinun on pidettävä tilauksesi voimassa vähintään yhden vuoden ajan. Tätä tilausta ei hyvitetä, paitsi jos asut EU-alueella, jolloin voit perua tilauksesi ensimmäisten 14 päivän kuluessa ja saada hyvityksen mistä tahansa tilauksesi osasta, jota ei ole vielä toimitettu (painotuotteet) tai julkaistu (kaikki digitaaliset elementit) ennen peruutusta.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 4 viikon kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.