World Hotels

Worldhotels on hieno kokoelma maailman ainutlaatuisimpia itsenäisiä hotelleja yli 250 jännittävässä kohteessa ympäri maailmaa. Etsitpä tyylikästä business-hotellia, ylellistä historiallista maamerkkiä, rauhallista rantalomakohdetta tai täydellistä paikkaa yritys- tai yksityistilaisuuteen - jokainen Worldhotels-kiinteistö täyttää korkeimmat vaatimukset ja on räätälöity vaativan matkailijan tarpeisiin.

www.worldhotels.com/earn-miles

Kerää pinssejä

Jokaisesta hyväksytystä hotellimajoituksesta 500 pinssiä
Jokaisesta Double Miles Offer hotellimajoituksesta 1000 pinssiä
Jokaisesta Triple Miles Offer hotellimajoituksesta 1500 pinssiä
Jokaisesta Suite Miles Offer hotellimajoituksesta 3000 pinssiä

Säännöt ja ehdot

  • Tarkista aina varausvahvistuksestasi, sisältääkö se pinssejä.
  • Useimmat hotellit palkitsevat 500 pinssiä majoituksesta halvimpaan mahdolliseen hintaan ja sama määrä pinssejö on saatavilla monista hotelleista viikonloppu-, seniori-, ennakkovaraus- ja puolihoitohinnoilla.
  • Lähes 200 hotellia myöntää 1000pinssiä majoituksesta "Double Miles Offer" hinnalla. Löydät osallistuvien hotellien lista ja säännöt ja ehdot osoitteesta worldhotels.com/double-miles. Yli 100 hotellia myöntää 1500pinssiä majoituksesta "Triple Miles Offer" hinnalla. Löydät osallistuvien hotellien lista ja säännöt ja ehdot osoitteesta worldhotels.com/triple-miles. 90 hotellia myöntää 3000pinssiä majoituksesta "Suite Miles Offer" hinnalla. Löydät osallistuvien hotellien lista ja säännöt ja ehdot osoitteesta worldhotels.com/suite-miles.
  •  
  • Kaikki PINS-tarjoukset riippuvat saatavuudesta ja niitä voi varata vain osallistuvista hotelleista. Osallistuvat hotellit voivat muuttua.
  • Bonustarjoukset on listattu erikoistarjousten sivulle osoitteessa worldhotels.com/earn-miles.
  •  
  • Peräkkäiset yöt lasketaan yhdeksi majoitukseksi, vaikka varaus tehtäisiin erikseen.
  •  
  • Pinssejä ei voi saada, jos hyödyntää seuraavia erikoishintoja: matkatoimisto, neuvotellut yhtiöhinnat, henkilöstöhinnat ja useimmat alennushinnat varattaessa online-matkatoimiston kautta.

Pinssien hyvittäminen & pinssien anominen jälkikäteen

Tämän kumppanin kanssa tehtyjen kauppojen jälkeen pinssit hyvitetään tilillesi 7 päivän kuluessa.

Jos huomaat, että jotkut ansaitsemistasi pinssit puuttuvat, ota yhteyttä PINS-asiakaspalveluun.

Jos olet suorittanut kauppoja tämän kumppanin kanssa ja unohdit näyttää PINS-korttisi, voit anoa puuttuvia pinssejä ottamalla yhteyttä PINS-asiakaspalveluun. Sinun täytyy esittää meille kopio kuitista, varauksesta tai laskusta todistaaksesi tapahtuman. Voidaksesi anoa pinssejä jälkikäteen sinun on oltava PINS-jäsen kaupantekopäivänä.

Aika, jona voit anoa pinssejä jälkikäteen tältä kumppanilta: 6 kuukautta.